Rust en ruimte met alles bij de hand

Op Dreef ligt in de wijk Kernhem in Ede. Je woont hier op een mooie plek met waterrijke omgeving. De wijk heeft een autoluwe opzet met gezellige straten en hofjes en veel ruimte voor groen. Door de hele wijk zijn volop speelplekken voor jongere kinderen. Alle voorzieningen die je nodig hebt, zijn in de buurt. Wil je de wijk uit, dan zit je zo op de uitvalswegen naar de A12 en A30.

De inschrijftermijn voor de 14 rij- en 2 twee-onder-een-kapwoningen is verstreken. Bekijk alle prijzen en woningspecificaties op de interactieve kavelkaart.

Bekijk de woningen en schrijf je in >

Afwisselend wonen

Kernhem combineert het beste van rust en levendigheid, groen en gemak. Door het afwisselende woningaanbod ontstaat er een leuke bewonersmix. De wijk heeft een autoluwe opzet met gezellige straten en hofjes en veel ruimte voor groen. Door de variatie in woningtypes en stijlen krijgt de wijk een dorps karakter.

Alles dichtbij

Vanuit Kernhem heb je alle voorzieningen van de stad in de buurt. Sterker nog; voor je dagelijkse benodigdheden hoef je de wijk niet eens uit! Winkelcentrum Parkweide is vlakbij, net als Medisch Centrum Kernhem, Wijkcentrum Het Kernhuis, scholen en bso’s en verschillende sportverenigingen.

Natuurschoon

In de wijk Kernhem krijgt de natuur volop de ruimte. Het nabijgelegen Landgoed Kernhem kenmerkt zich door statige beukenlanen in alle windrichtingen, die heerlijk zijn om te voet te verkennen. In de ecozone langs de Doesburgerdijk leven allerlei soorten planten en dieren en het riviertje De Slenk loopt van oost naar west door de wijk. Kernhem ligt aan de rand van Ede, dus ook daar is de natuur vlakbij. Je kunt hier uren fietsen of wandelen door de uitgestrekte weilanden en bossen en je bent zo op de Veluwe.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Notaris Fischerstraat 24
6711 BD EDE GLD
Tel. 0318-693502
ede@domicilie.nl
www.domicilie.nl