Nu in verkoop
14 RIjwoningen & 2 twee-onder-één-kapwoningen

De tweede fase van Op Dreef bestaat uit 14 rijwoningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen. Het geheel vormt een gevarieerde eenheid van fraaie woningen met een warme, dorpse uitstraling. Variatie in kapconstructies zorgt voor een levendig straatbeeld. De oranje dakpannen geven een voorname uitstraling. Alle woningen zijn energiezuinig, optimaal geïsoleerd en aangesloten op het warmtenet. Dat is niet alleen fraai, maar ook duurzaam wonen!

Wil jij wonen op Op Dreef? Schrijf je dan in als reservekandidaat.

Schrijf je in >

Rijwoningen

In de hoek- en rijwoningen zie je een mooie afwisseling tussen tuitgevels en langskappen, zodat een rijk en afwisselend straatbeeld ontstaat. Je woning wordt compleet met keuken, badkamer en toiletruimte opgeleverd. Opvallend zijn de details, zoals de wit geschilderde vlakken in het metselwerk. Je woning is in de basis al heel erg ruim, maar kan ook worden uitgebreid met een dakkapel aan de achterzijde en een verlengde garage.

Twee-onder-een-kapwoningen

Bij de fraaie woningen heb je keuze tussen een tuitgevel of een langskap. Ook heb je optimale keuzevrijheid voor de woonkamer en keuken. Met een diepte van bijna 11 meter heb je in deze woning heel erg veel ruimte. Maar heb je toch nog ruimte tekort? Dan is er ook een optie tot uitbouw, het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde en een verlengde garage.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Notaris Fischerstraat 24
6711 BD EDE GLD
Tel. 0318-693502
ede@domicilie.nl
www.domicilie.nl